Si ens voleu seguir minut a minut...

Reportatge de l'open BTT i TRAIL a TV3 (Esports 3)

Cada divendres el programa Bike Attack emet el resum de la cursa que s'ha celebrat el diumenge anterior, cobrint les 4 curses de L'open.
Programa del divendres dia 10 de Febrer (reportatge de la cursa de Quart 5/2/12)

Programa del Divendres dia 17 de Febrer (reportatge de la cursa de Llorà 12/2/12)

Programa del Divendres dia 9 de Març (reportatge de la cursa de Les Planes d'Hostoles 26/2/12)

OPEN TRAIL (QUART)

BRUTAL! és l'única paraula que pot definir aquest mati de sensacions, tot jugaba en contra feia fred, hi havia previsió de mooolta fred, -8ºC, la primera cursa de l'any,... i 350 Valents  han desafiat la mare natura i s'han enfrontat a un circuit dur, molt dur, tècnic, trencacames i amb unes condicions només aptes per a pocs i han complert, com els grans, aguantant estoicament les inclemències, el fred, les lesions i la duresa del terreny, i ara, després de veure com arribaven tots, un cop finalitzada la lluita, puc, podem afirmar que són/u UNS PUTOS MÀQUINES!!!! GASSSSS i fins diumenge a Llorà!!
Volem agraïr la confiança que heu dipositat a l'organització i felicitar-vos per el comportament de tots els participants. HA ESTAT EXEMPLAR!


Tambe felicitar al Regidor d'esports de Quart (Joan de Domingo) i evidentment l'alcaldesa per la seva implicació, col.laboració, el seu ajut i suport incondiconal. Sense ells no hague sigut possible fer aquesta edició a Quart. Només un apunt, veure el regidor d'esports repartint caldo als participants i l'Alcaldesa passant fred a l'exterior mentre esperava les classificacions... NO TE PREU! MERCI!