Si ens voleu seguir minut a minut...

Reportatge de l'open BTT i TRAIL a TV3 (Esports 3)

Cada divendres el programa Bike Attack emet el resum de la cursa que s'ha celebrat el diumenge anterior, cobrint les 4 curses de L'open.
Programa del divendres dia 10 de Febrer (reportatge de la cursa de Quart 5/2/12)

Programa del Divendres dia 17 de Febrer (reportatge de la cursa de Llorà 12/2/12)

Programa del Divendres dia 9 de Març (reportatge de la cursa de Les Planes d'Hostoles 26/2/12)

Ara toca l'IBIZA ULTRA TEAM!!!!

ARRIBA LA 1ª EDICIÓ DE LA IBIZA ULTRA TEAM!

La Ibiza Ultra Team és una competició d’ultrafons que tindrà lloc a Eivïssa el 28 d’abril de 2012, que combina les modalitats de Trail Running, BTT i Natació a mar obert, en el què es pot participar de forma individual a la disciplina i distància que es desitgi (ultra o mitja), o bé per equips, escollint una de les tres disciplines juntament dos participants de les restants disciplines (per equips sempre amb distància ultra).
Distàncies ultra:
-          Trail Running: 70 Km (sortida Sant Antoni i arribada a Eivissa).
-          BTT: 100 Km (sortida a Santa Eulàlia i arribada a Eivissa).
-          Natació a mar obert: 10,6 Km (sortida i arribada a la platja de Ses Illetes-Formentera).
Distàncies mitja:
-          Trail Running: 38 Km (sortida Sant Josep i arribada a Eivissa).
-          BTT: 50 Km (sortida a Port de Sant Miquel i arribada a Eivissa).
-          Natació a mar obert: 5,3 Km (sortida i arribada a la platja de Ses Illetes-Formentera).
Modalitats de participació:
-          Individual: Un participant a una sola disciplina.
-          Per equips: 3 participants (un en cada disciplina.BIZA ULTRA TEAM 2012

El proper 28 d'abril, Eivissa es convertirà en l'epicentre mundial dels ultrafondistes amb la celebració de la primera edició de la Ibiza Ultra Team, una prova d'ultrafons que proposa tres disciplines: Trail Running (70 Km), btt (100 Km) i natació a mar obert amb la travessia Formentera-Posidonia (10,6 Km). A més de la modalitat ultra existeix també la possibilitat d'una versió reduïda que consisteix en realitzar la meitat del recorregut. Els participants competiran de forma individual en la seva disciplina i a la vegada es podrà formar un equip amb d'altres dos atletes de les restants disciplines per competir també en aquesta modalitat.

Han confirmat la seva participació en aquesta primera edició de la Ibiza Ultra Team, noms propis i esportistes de reconegut prestigi com Miguel Induráin, que competirà a la prova de mountain bike; el maratonià Martín Fiz, que ho farà a la de trail running o bé, l'ex copilot de rallies Luis Moya, que realitzarà nadant l'espectacular travessia de Formentera-Posidonia.

Les proves sortiran des de diferents punts de la illa i es reuniran a Eivissa com a punt de trobada una vegada acabades les proves en  les tres disciplines. Els participants en BTT sortiran des de Santa Eulàlia des Riu, els de Trail Running, des de Sant Antoni i la travessia Formentera-Posidonia tindrà sortida i arribada a la platja de Ses Illetes a Formentera.

Per inscriure’t i per a més informació podeu consultar el web: www.ibizaultrateam.com